fbpx

WAT WE AANBIEDEN

Reinigen

Wij kunnen tot in de kleinste details zowel het interieur als exterieur van uw auto reinigen. Wij adviseren u altijd om langs onze werkplaats te rijden, zodat wij samen met u uw auto kunnen beoordelen en u daarbij een passend aanbod kunnen doen. Naast het reinigen bieden wij u verschillende soorten methoden van duurzame bescherming voor zowel interieur als exterieur van uw auto.

Lakbehandeling

Lak is vaak het meest kwetsbare deel van uw auto. Meestal is de lak beschadigd door krassen, weersinvloeden, schade, of juist door verkeerd herstel of onderhoud van de lak. Wij kunnen uw lak weer herstellen van oppervlakkige krassen, steenslag, en dofheid. De lak
wordt door ons teruggebracht naar de originele staat. Dit doen wij onder andere met een uitgebreide polijstbehandeling, waarna door middel van glascoating een duurzame bescherming op de lak wordt aangebracht.

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen?

Glascoating

Tevens bieden wij ook duurzame bescherming voor uw lak. Door middel van uitgebreid polijstwerk en glascoating, krijgt de lak van uw auto een ultieme uitstraling. Ook biedt de glascoating bescherming tegen oppervlakkige krassen en weersinvloeden. Dit is niet alleen mogelijk voor uw auto, maar ook voor uw camper, motorfiets, fiets en boot. PPF (Paint Protection Folie) PPF Folie is speciaal ontwikkelde folie welke de lak bescherming biedt tegen krassen, steenslag, openslaande deuren en overig klevend vuil. De autolak blijft hierdoor in originele staat, aangezien de PPF folie een zelf herstellend vermogen heeft waardoor eventuele krassen in de folie zich door warmte (zon) weer herstellen. Hierdoor ziet u geen veegkrassen meer op uw auto. Op de PPF Folie zit tot wel tien jaar garantie.

Velgen

Velgen kunnen net als lak dof worden door remstof en vervuiling op de weg. Wij kunnen uw velgen reinigen en een polijstbehandeling geven. Door middel van glascoating is het mogelijk om uw velgen te beschermen tegen remstof en vervuiling, en wordt voorkomen dat dit aan de velgen gaat kleven of de velgen worden aangetast. Uiteraard verzorgen wij ook velgreparatie

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen?

Remklauwen

Vele sportieve auto’s hebben gekleurde remklauwen voor een sportieve look. Om te zorgen dat de kleur van de remklauwen niet dof wordt of afbladert, kunt u bij ons uw remklauwen laten polijsten en glascoating laten aanbrengen. Dit zorgt voor een langdurig nieuw effect. Wij kunnen uw remklauwen ook in de originele kleur spuiten of in een andere door u gewenste kleur.

× Hoe kan ik je helpen?